Conecteaza-te cu noi!

Vipbebe on Facebook
Cosul meu:
(gol)
cos-cumparaturi
1152847851_beauty bosco.jpg
RESIGILAT! Pali Bosco - Cadita beauty


 

Complet, practic si functional!
Contine:
- suport pliant, rezistent, tratat contra umiditatii, pliere compacta pentru economie de spatiu, usor de transportat si manipulat (4 roti, 2 cu frana), sigur
- polita pentru accesoriile de igiena
- cadita cu forma speciala, din material non-toxic, este pravazuta la interior cu 2 forme speciale destinate utilizarii ergonomice in functie de varsta bebelusului: 0 - 6 luni, sau 6 - 12 luni.
- saltea de igiena
Este prevazuta cu dop pentru golire. Sistem antiderapant pentru Complet, practic si functional! Cadita recomandata de la nou nascut pana la 12 luni prevazuta cu sezlong antiderapant si furtun de scurgeComplet, practic si functional! Cadita recomandata de la nou nascut pana la 12 luni prevazuta cu sezlong antiderapant si furtun de scurgere.

Complet, practic si functional! Cadita multifunctionala recomandata de la nou nascut pana la 12 luni prevazuta cu sezlong antiderapant si furtun de scurgere.
Prevazuta cu salteluta de infasat, o polita compartimentata pentru accesoriile necesare pentru baie.Este foarte usor de manevrat datorita celor 4 roti  existente dintre care 2 sunt prevazute cu sistem de blocare.
Dimensiuni: 79 * 53 * 97 cm

Pret:  578 RON 
Pret promotional: 462 RON