Blog big slide

Blog

Articole și noutăți din lumea Vipbebe!

ViP

View - 1468 Vipbebe

Vip

 Stokke Tripp Trapp

Scaunul de masa Stokke Tripp Trapp este unul dintre cele mai râvnite produse special concepute pentru copii. Acest scaun iconic a fost inventat de designerul norvegian Peter Opsvik în... Vezi mai mult..About Stokke Tripp Trapp »

View - 438 Vipbebe

Vip

Valentina Pelinel

Fiind o fire practica, imi plac lucrurile eficiente si durabile, dar care sa arate si bine. Toate prietenele mi-au recomandat produsele Stokke, care au o reputatie foarte buna si o... Vezi mai mult..AboutValentina Pelinel »

View - 837 Vipbebe

Vip

Tavi Clonda

“Confortul fetitei mele este foarte important si asta a fost unul dintre principalele criterii atunci cand am ales caruciorul pentru Victoria. Si pentru ca voiam sa petrec cat mai mult timp... Vezi mai mult..AboutTavi Clonda »

View - 515 Vipbebe

Vip

Madalin Ionescu

Eu si Cristina avem deja o legatura afectiva cu Stokke! Povestea noastra de iubire cu Stokke a inceput odata cu achizitionarea caruciorului Stokke Xplory! L-am luat cu noi peste tot: la... Vezi mai mult..AboutMadalin Ionescu »

View - 941 Vipbebe

Vip

Gabriela Cristea

“Eram insarcinata si pierduta in multitudinea de oferte pentru carucioare. Aveam nevoie de un carucior practic, inalt si sic. Cand am luat contact cu Stokke, toate visele mele au devenit... Vezi mai mult..AboutGabriela Cristea »

View - 517 Vipbebe

Vip

Bianca Dragusanu

Trebuie sa marturisesc faptul ca noi 3 impreuna cu Stokke am petrecut momente foarte frumoase si de neuitat! Avantajele au fost multe, unul dintre ele fiind inaltimea caruciorului Xplory,... Vezi mai mult..AboutBianca Dragusanu »