Carucioare Stokke | Carucioare bebelusi | Patut bebelusi | Produse bebelusi | Bebelusi | Stokke

Noul Stokke® Xplory® v6

Noul

Stokke Xplory v6

Noul Stokke® Xplory® este cel mai revoluționar cărucior din categoria cărucioarelor multifuncționale.

ViP

Nested Applications

Noul Stokke® Xplory® v6 web

Nou

Noul Stokke® Xplory® v6


Fiecare detaliu al produsului iconic Stokke® Xplory® este conceput  pentru a vă aduce pe dumneavoastră și pe copilul dumneavoastră mai aproape. Ultima versiune ne incanta cu funcții noi, culori noi și mai multă funcționalitate decât oricând.

Caracteristici Stokke® Xplory® 

Caracteristici Stokke® Xplory®


- Înălțime reglabilă pentru a aduce copilul mai aproape de tine

- Manevrabilitate maximă cu funcție de roată pivotantă

- Landou ce ofera confort si siguranta nou-nascutului

- Sezut confortabil cu suport pentru picioare

- Geanta de cumpărături detașabilă

 

Ajustarea înălțimii

Ajustarea înălțimii


Cu optiunea de ajustare a înălțimii, Stokke® Xplory® aduce copilul aproape de dumneavoastră pentru a explora lumea împreună, oferind siguranta celui mic, in primele luni, cand totul este nou!

poza 1

Contact vizual esențial

Contact vizual esențial


Contactul ochilor dintre parinte si copil este foarte important.

Un nou-născut produce o cantitate mare de așa-numiți "neuroni oglinda". Acestia sunt considerati piatra de temelie a empatiei umane, a limbajului și a altor procese vitale - atâta timp cât acestea sunt stimulate. Cea mai bună modalitate de a stimula neuronii oglinda ai copilului este prin contactul vizual.

 

Versatilitate, convertibilitate

Versatilitate, convertibilitate


Stokke® Xplory® este cel mai revoluționar cărucior din categoria cărucioarelor multifuncționale.

Introdus in anul 2003, designul sau iconic continuă să fie la fel de relevant astăzi ca și atunci. Versatilitatea, convertibilitatea și funcția unică a lui Stokke® Xplory® duc inovatia carucioarelor la un alt nivel. Fiecare detaliu al produsului iconic Stokke® Xplory® este conceput  pentru a vă aduce pe dumneavoastră și pe copilul dumneavoastră mai aproape.

 

 

 

Pagina stokke poza

 

PRODUSE  STOKKE®

STOKKE® este producătorul ce oferă articole pentru copii de înaltă calitate, fondat în Ålesund, Norvegia în anul 1932 și se află în topul producătorilor de mobilier și echipamente pentru copii.

Stokke și-a lansat în anul 1972 scaunul de masă Tripp Trapp®, creat de Peter Opsvik, avand un design clasic scandinav, urmand ca din anul 2006 să se concentreze exclusiv asupra articolelor pentru bebeluși.

Principiul Stokke este acela de a promova și consolida relația dintre părinte și copil, oferind produse durabile și inteligente care sprijină dezvoltarea în orice etapă, siguranța celui mic fiind prioritară.

Descoperă produse precum Xplory®, Tripp Trapp®, Sleepi™ sau MyCarrier®, produse special concepute pentru a oferi confort atat părinților, cat și copiilor.

 

Produse stokke 2

Intra in magazinul nostru online si nu rata ofertele promotionale. Ti-am pregatit numeroase surprize si o gama variata de produse PREMIUM pentru confortul bebelușului tău!

 

SHOP ONLINE

 

Conform Legii 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC VIP BEBE SHOP SRL, in calitate de detinator al web site-ului www.vipbebe.ro va prezinta politica de cookies folosita pe acest site. Informatiile prezentate in continuare au scopul de a va aduce la cunostinta mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de acest website.